Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

SCUBAPRO Dives Europe – Hydros Pro trimjacket

Scubapro Dives Europe én geeft je tips voor de materialen die je op de verschillende Europese duiklocaties prima kunt gebruiken. Het Hydros Pro trimjacket is een geweldige keuze als je tijdens de eerste stop in Zeeland duikt.

Waar je ook duikt, een goedpassend en comfortabel trimjacket is geen overbodige luxe. En dan is de Hydros Pro van SCUBAPRO een goede keuze – want dat jacket is je letterlijk op het lijf geschreven.

Innovatie ten top!

Baanbrekend, dat is de HYDROS PRO zeker. Dit jacket is synoniem voor duikcomfort en gemak. Dankzij het Monprene® dat gegoten wordt, de instelbare pasvorm en de vele bevestigingspunten is dit het meest persoonlijke en comfortabele trimjacket ooit. De HYDROS PRO is een ongelooflijk staaltje SCUBAPRO techniek en gemaakt voor iedereen die van duiken houdt. Door de verwisselbare banden, de mogelijkheid tot klein inpakken en de rugtas met ruimte voor een complete duikuitrusting is de HYDROS PRO perfect, ongeacht waar je gaat duiken.

Ook leuk, dit jacket kun je zelf personaliseren zodat de kleuren matchen met je andere duikmaterialen. Je duikt in stijl!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief