Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Duikvaker VirtualXpo

Live interviews bij SCUBAPRO op Duikvaker VirtualXpo

De stand van SCUBAPRO op Duikvaker VirtualXpo mag je niet missen. Niet alleen zal het merk de nieuwste producten tonen, maar ook zijn er live interviews met bekende duikers.

Meet Rhys Couzyn en David Rhea!

 Op zaterdag 6 februari om 11:30 uur kun je aanwezig zijn bij een interview met Rhys Couzyn uit Zuid-Afrika. Rhys is de product developer van onze iconische producten Hydros Pro, Seawing Nova, Go Sport en meer. Wedden dat hij je weet te inspireren met de door hem ontwikkelde producten en zijn passie?!

Ook op zaterdag om 15:30 uur wordt de wereldberoemde tekduiker David Rhea live geïnterviewd. Hij zal zeker enkele van zijn duikervaringen delen en vertellen hoe hij in het tekduiken terecht is gekomen. En hij kan je zeker aanbevelingen doen en advies geven!

Beide gasten zullen LIVE door onze Sales Manager Martine Grethe worden geïnterviewd. Ook kan je live je vragen stellen.

Doe mee aan deze echte interactie over duiken en SCUBAPRO.

Duikvaker VirtualXpo


Duikvaker vindt anders dan anders online plaats – een VirtualXpo. Ook online is hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, op 6 en 7 februari 2021 de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel presentaties.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief