Inloggen

Wachtwoord vergeten?

SCUBAPRO Dives Europe – Evertech Dry Breathable droogpak

Scubapro Dives Europe én geeft je tips voor de materialen die je op de verschillende Europese duiklocaties prima kunt gebruiken. Voor Zeeland, de eerste stop in het rondje Europa, is het droogpak Evertech Dry Breathable een comfortabele keuze in elk jaargetijde!

Een droogpak is zeker geen overbodige luxe, vooral niet als je ook in Zeeland (en de rest van Nederland en België) duikt als het géén mooi weer is of als het water in winter en voorjaar best fris wordt. Maar ook als in de zomer en de najaar het water voor Nederlandse begrippen behaaglijk warm is, duik je met dit SCUBAPRO droogpak heerlijk comfortabel.

Trilaminaat

De Evertech Dry Breathable is een eersteklas trilaminaat droogpak met een schat aan kenmerken. Dit pak van ademend trilaminaat bestaande uit een nylon, PU en nogmaals een nylon laag straalt kwaliteit uit. Het heeft gestikte en waterdichte, dubbel getapete naden, een diagonale waterdichte frontrits, een handig Si-Tech ringsysteem voor de pols- en halsseals en hoogwaardige Si-Tech ventielen. Een lichtgewicht pak waar je echt van op aan kunt!

Ook twee grote zakken, de lichtgewicht vaste schoenen en de blauwe bretels zijn standaard voor dit droogpak waarin je droog en comfortabel duikt en voldoende bewegingsvrijheid heb. Het pak is verkrijgbaar in maar liefst zeven heren- en vier damesmaten.

Ideaal voor je eerstvolgende duik in Zeeland…. of elders natuurlijk!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief