Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Scuba-Academie: alles voor de recreatieve en technische duiker

Bij Scuba-Academie in Vinkeveen kan elke duiker terecht voor recreatieve en technische duikuitrustingen. Maar vooral voor eerlijk advies!

Keuze is er genoeg wanneer jij op zoek gaat naar een duikuitrusting. Maar hoe weet je of die duikmaterialen ook echt voor jou geschikt zijn? Wij kijken samen met jou naar je wensen nu en ook naar je toekomstige duikplannen. Op basis daarvan zullen we je eerlijk en vrijblijvend adviseren. En wil je de materialen proberen tijdens een échte duik, ook dat is in de meeste gevallen mogelijk.

Van duikpak tot duikcomputer, van masker tot ademautomaat, van vinnen tot trimjacket of wing, van lampen tot rebreathers en alles daartussenin, bij ons kun je terecht. Scuba-Academie levert duikmaterialen voor elke duiker, beginnend of gevorderd, recreatief of technisch.

Allemaal A-merken

We voeren diverse merken die hoog aangeschreven staan. Kwaliteit, veiligheid, comfort en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel… bij de merken én bij ons.

Vulstation

Ook vullen wij je duikflessen met lucht, nitrox, andere zuurstofmengsels en trimix. Perslucht en nitrox hebben we op buffer, dus je kunt erop wachten.

Openingstijden

Wij zijn vijf dagen in de week geopend, ook op zondag! Check de actuele openingstijden op onze website.

Scuba-Academie | Fullservice duikcentrum aan de Vinkeveense Plassen:

Duikwinkel voor de recreatieve en technische duiker met A-merken
Duikschool voor beginnende duikers, gevorderden, duikpro’s en technische duikers (volgens richtlijnen van PADI, TDI en GUE)
Introduiken
Vulstation voor lucht, nitrox en trimix
Fleskeuringen en onderhoud aan duikmaterialen
Bootduiken
Duikarrangementen voor groepen 
Terras aan het water

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief