Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Bootduiken doe je met Scuba-Academie

Wil jij met je buddy, wat vrienden of de hele club duiken, maar niet op de plekken waar iedereen al is? Dan zijn bootduiken op de Vinkeveense Plassen ideaal. Bootduikspecialist Scuba-Academie brengt je naar de mooiste duikspots.

Al ruim twintig jaar brengt het team van Scuba-Academie groepjes duikers naar de mooiste plekken in de Vinkeveense Plassen – ver van de massa! Met de twee aluminium boten, speciaal ingericht voor duikers, ook met een goede duiktrap, varen we naar tien beduikbare eilanden. En als je bedenkt dat er bij elk eiland meerdere duikstekken zijn, dan is de keuze groot.

Variatie!
Van kleine tot grote wrakken, van veenblokken tot hele veenwanden, van een échte snoekentuin (weliswaar met snoekbaarzen) tot het vele leven en vooral de diversiteit die tekenend is voor elke plek, de  Vinkeveense Plassen vervelen nooit.

Voor elke duiker
Of je nu nog maar net duikt of gevorderd bent, of je recreatief of technisch duikt, de Vinkeveense Plassen zijn voor iedereen.

Afvaarten
Standaard varen de boten in het weekend tweemaal per dag uit. Je kunt alleen opstappen, met een buddy, met een groep vrienden of met de hele club.

Boeken
Kom je met een groep, neem dan contact met ons op via info@scuba-academie.nl of telefonisch op 0297-212 285.
Wil je individueel boeken, klik dan hier en meld je aan.

Scuba-Academie | Fullservice duikcentrum aan de Vinkeveense Plassen:

Duikwinkel voor de recreatieve en technische duiker met A-merken
Duikschool voor beginnende duikers, gevorderden, duikpro’s en technische duikers (volgens richtlijnen van PADI, TDI en GUE)
Introduiken
Vulstation voor lucht, nitrox en trimix
Fleskeuringen en onderhoud aan duikmaterialen
Bootduiken
Duikarrangementen voor groepen 
Terras aan het water

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief