Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Instagram link in bio

Sardine Run – Een absoluut unieke ervaring!

De Sardine Run vindt elk jaar rond juni/juli plaats langs de oostkust van Zuid-Afrika. Dit is jouw kans om wel duizenden dolfijnen en haaien tegen te komen!

Foto: Andrew Qian, via Diving World
Foto: Andrew Qian, via Diving World

Vanaf het moment dat je wakker wordt, staat er een lekker ontbijt voor je klaar. Belangrijke updates over de Sardine Run worden iedere ochtend met je gedeeld. Hierna vertrek je naar de boten en breng je de dag door op zee op zoek naar baitballs om daar vervolgens op te duiken . De sfeer bij Blue Ocean Dive Resort is erg gezellig. Verblijf en duik je hier, dan ben je onderdeel van de alsmaar groeiende familie. ’s Avonds wordt er vaak samen nog een drankje gedronken en deel je foto’s en video’s van het duiken. Ook worden er gezellige barbecue-avonden georganiseerd.

Naast het zien van de sardienenmigratie ben je tijdens het duiken omringd door dolfijnen, haaien, walvissen, zeehonden en natuurlijk miljoenen sardienen! Tegelijk met de Sardine Run, vindt ook de migratie van de bultruggen plaats. Met een Sardine Run-pakket krijg je dus eigenlijk 2 in 1!

Wil jij dit graag zelf ervaren? Neem eens een kijkje op de website van Diving World.

Foto: Andrew Qian, via Diving World

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief