Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Nieuw – Dive Along!

Duikers hebben een band: we hebben dezelfde hobby. En toch zijn we verschillend, heeft ieder zijn specifieke interesse… Prachtig toch?! Bij DIVE ALONG, de nieuwe Vlaamse organisatie voor duikreizen met ruim 20 jaar ervaring, is elke duiker aan het juiste adres.


Wrakken, haaien, liveaboards, fotografie of nog iets anders? DIVE ALONG heeft een zorgvuldig geselecteerd aanbod aan prachtige duikreizen.

Nee, we streven niet naar de goedkoopste prijzen of het grootste aanbod. Maar we kunnen jullie wel garanderen dat we alleen tevreden zijn met het beste programma in zijn soort, en de beste service!

Azoren, Bahama’s, Indonesië, Malediven, Saoedi-Arabië en Zuid-Afrika: stuk voor stuk fantastische duikbestemmingen waar we jullie van het beste laten genieten! De mensen waar we mee samenwerken, zijn een referentie voor hun bestemming, en zijn vaak door de jaren heen onze vrienden geworden.

Onze medewerkers hebben meer dan 20 jaar ervaring in de duikreissector. Ze hebben de 7 zeeën bevaren (en er uiteraard ook gedoken), en delen graag hun ervaringen en ontdekkingen. We zijn een kleine organisator en willen dat absoluut zo houden: korte lijnen met de leveranciers enerzijds en met de reiziger anderzijds, zorgen voor persoonlijk contact, duidelijkheid en wederzijds vertrouwen!

Duik je met ons mee?

Foto: B&E Underwater Photography

Op reis met Dive Along

1 reactie

  1. Avatar

    Bieden jullie ook een garantie als een reis als gevolg van het virus niet door kan gaan?

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief