Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Podium MH: Onderwaterfotografie met René Weterings

Onderwaterfotograaf René Weterings geeft op zaterdag 15 juli een presentatie in Museum Hilversum, hét fotografiemuseum voor Midden-Nederland. Ben je erbij?

Wie droomt er niet van mooie onderwaterfoto’s? Ben je van plan om onderwater te gaan fotograferen of ben je daar misschien al mee begonnen? Geef je dan op voor de lezing met René Weterings, die al vijf keer op rij Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie werd. Hij neemt je mee in wat voor hem onderwaterfotografie is en wat je nodig hebt om zelf schitterende foto’s te maken.

Datum : 15 juli
Tijd : 10.30 – 12.00 uur (ontvangst 10 uur)
Locatie: Museum Hilversum, Kerkbrink, Hilversum

Voor wie is deze lezing?
De lezing is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde fotografen die met onderwaterfotografie willen starten of dit naar een hoger niveau willen tillen. Kortom: de perfecte start van je vakantie of nieuwe hobby! Er is uiteraard gelegenheid om René van alles vragen.

Over Museum Hilversum

Museum Hilversum is hét fotografiemuseum van Midden Nederland. Door het bereik, het programma en de samenwerkingsverbanden versterkt het museum het culturele aanbod en daarmee de positie van Hilversum Mediastad. De collectie van het museum omvat ruim 250 werken, van nieuwsfotografie tot videokunst. Zowel de tentoonstellingen als de collectie zelf worden gekenmerkt door een sterke maatschappelijke betrokkenheid.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief