Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Peter Boots – Introductiedag duiken voor scholieren

Locatie zwembad de Breek Landsmeer

 

Op 27- 5-2014 werd er in Landsmeer (dorpje boven de “rook” van Amsterdam) een open sportdag gehouden voor de lokale scholen om zo de kids te kunnen laten proeven aan allerlei soorten sporten. Bijna alle denkbare sporten kwamen aan bod.

Duikcentrum Down-Under participeerde op deze dag om in sessies meerdere kids een proefduik te laten maken in het lokale zwembad de Breek. Om zo kennis te kunnen maken met de duiksport onder deskundige begeleiding.

nieuwdown_under_dag_216wtmk

De kinderen die uitverkoren waren om gratis deze kennismakingsduik te mogen maken waren laaiend enthousiast! Het gevaar ligt natuurlijk op de loer dat je verslaafd raakt (zoals ik al meer dan 35 jaar) aan deze geweldige hobby. Van dit gevaar waren de kids zich nog niet bewust en genoten van het onderwater zijn en spellen die in het zwembad in een parcours waren uitgezet.

 

 

nieuwdown_under_dag_12wtmk

Mij werd gevraagd om tijdens deze duiksessies fotos te maken voor de kids en de duikclup als aandenken aan deze unieke dag.

Omdat ik bovenop mijn fototoestel een Gopro had gemonteerd heb ik tussendoor ook kunnen filmen. Helemaal onderaan het complete filmpje wat ik van deze (voor de kids) leuke dag heb gemaakt.

 

nieuwdown_under_dag_18wtmk

nieuwdown_under_dag_29wtmk

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief