Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Peter Boots – Dahab photo experience

Datum Maart 2013
Locatie Dahab

In maart 2013 ben ik samen met een groep van een man of 16 naar Dahab geweest om mee te doen aan de zgn ‘Dahab photo experience’

_1010840

De ‘photo experience’ is inmiddels een begrip bij fotograferende duikers. En word geleid door de (bekende) fotografen Karin Brussaard of Edwin van der Sande. Deze editie ging Karin mee.

023

Tijdens deze hands-on foto/duikreis leer je de fijne kneepjes hoe je je onderwaterfoto’s tot een hoger level kunt brengen. Ik vond het erg leerzaam en ook nog eens erg gezellig.

duikinbeeld_024

Helaas had ik ten tijde van deze reis niet de juiste OWcamera/flitscombinatie bij me.Na een tijdje te blijven aanmodderen met deze set lukte het (zelfs met goede begeleiding) helaas niet om acceptabele foto’s te kunnen maken.

Karin was zo behulpzaam om af en toe haar OWcameraset aan mij uit te lenen, zodat ik toch nog met een paar mooie foto’s kon thuiskomen.Toch frustreerde mijn eigen fotoset mij tijdens het duiken in die mate dat ik van “armoede” maar ben gaan filmen met mn Gopro.

Met deze vele gemaakte beelden heb ik eerder al de clip ‘Octopussy Passion‘ gemaakt.

Ik had nog een hoop “footage” over, en heb hiervan nu een impressie van deze onvergetelijke en leerzame reis kunnen monteren. (Zie de film hier onder de foto’s).

duikinbeeld_023

Underscore: Nights over Egypt-Jones Girls (extended re-edited instrumental version) Voor de “geeks”: gefilmd met Gopro 2 met roodfilter en Tusa (Light&motion) 1000 lumen lamp. Gemonteerd in FCP X, veel geduld en Nespresso…..

IMG_1502

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief