Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

PADI – veel meer dan alleen duikers opleiden | Duikvaker 2024

PADI® (Professional Association of Diving Instructors®) staat als ’s werelds grootste duikopleider al jaren op de Duikvaker. Het is de gelegenheid om kennis te maken met de organisatie en waar wij voor staan. Want onze filosofie gaat verder dan het opleiden van duikers. De missie van PADI is het opleiden van zoveel mogelijk advocaten die de oceaan verkennen en beschermen.

Samen willen we een evenwicht bereiken tussen mens en oceaan. Op de stand vind je het PADI-Team dat voor de Nederlands en Belgische leden zorgt, naast toonaangevende duikscholen uit binnen- en buitenland. Wil je leren hoe je een koraalrif weer opbouwt? Wil je de Zeeuwse wateren verkennen en zoek je een overnachtingsplek? Wil je alles weten over mermaiden of duikinstructeur worden? Kom naar de stand en maak kennis met ons.

Voor de leden presenteren wij het Member Forum, de jaarlijkse update, op zaterdag en zondag om 13.00 uur. Daarnaast kunnen leden kennis maken met Fraser Bathgate, onze expert op gebied van duiken met een beperking.

PADI is actief in 186 landen en gebieden, met een mondiaal netwerk van meer dan 6.600 duikcentra en resorts en meer dan 128.000 professionele leden wereldwijd. PADI geeft niet alleen elk jaar meer dan 1 miljoen brevetten uit, maar stelt mensen over de hele wereld in staat avontuur te zoeken en de oceaan te redden door middel van onderwatereducatie, levensveranderende ervaringen en reizen. Al meer dan 50 jaar handhaaft PADI zijn hoge normen op het gebied van duiktraining, veiligheid en klantenservice, waarbij wordt gecontroleerd op wereldwijde consistentie en kwaliteit.

Duikvaker 2024

Wanneer:
zaterdag 3 februari van 10 tot 18 uur

zondag 4 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 16,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB24 (geldig tot en met 2 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Definition Duo 118 duiktas ter waarde van 275 euro.
Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang, maar reserveer in de voorverkoop wél een ticket.
Gratis parkeren.

Bestel nu je kaarten voor Duikvaker en vul onder aan de bestelling de speciale DuikeninBeeld promocode DIB24 in! Je krijgt  20% korting en wie weet, win jij de Scubapro Definition Duo duiktas t.w.v. 275 euro.
De actie loopt tot en met vrijdag 2 februari 2024.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief