Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Underwater Selfie Day – doe je mee voor de natuur?

Aanstaande zaterdag 7 november is de eerste Underwater Selfie Day, een initiatief van PADI en GoPro. Maak jij ook een duikselfie?

PADI en GoPro dagen je uit! Duik het water in en maak je beste onderwater-selfie met je GoPro. Laat de onderwaterwereld zien, de wereld die jij wilt beschermen zodat jij – en toekomstige generaties – er nog lang van kunt genieten.
Ga je zaterdag niet duiken? Je mag ook een selfie insturen die je al eerder eens hebt gemaakt tijdens het duiken.

Plaats je selfie (foto of video) op 7 november op Facebook, Instagram of Twitter. Tag* PADI en GoPro met #underwaterselfieday, want de twee organisaties delen hun favorieten en geven 2.000 dollar en drie nieuwe GoPro HERO9-camera’s weg.

Een selfie én een statement!

Het is meer dan alleen een selfie. Het is een statement. Door de sociale media een dag lang te overspoelen met geweldige onderwaterfoto’s en -video’s zet je smane met alle anderen de onderwaterwereld in de spotlight. Miljoenen mensen over de hele wereld zullen zien hoe ongelooflijk mooi het onder water is. En waarom deze wereld moet worden beschermd.

* En als je toch aan het taggen bent, vergeet niet DuikeninBeeld te taggen met #duikeninbeeld, zoals je ook met je andere duik- en snorkelfoto’s doet. 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief