Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Nu ook dagvergunningen voor Zandeiland 4 in Vinkeveen

Goed nieuws voor wie af en toe eens wil duiken bij Zandeiland 4 in Vinkeveen. Er zijn nu ook dagvergunningen verkrijgbaar.

Wie bij Zandeiland 4 in Vinkeveen duikt, heeft een vergunning van Recreatie Midden-Nederland nodig. Het recreatieschap heeft hier een duikzone ingesteld waar de bekende bus ligt evenals diverse andere voorzieningen. Ook is er een steiger met diverse trappen en een  instap voor mindervalide duikers. Boven water zijn sanitaire voorzieningen.

Tot voor kort moest elke duiker -ongeacht of hij wekelijks hier duikt of heel incidenteel-  ad 25 euro een duikpenning kopen die een jaar geldig is. Goed nieuws voor de Vinkeveense gelegenheidsduikers, je kunt nu ook kiezen voor een dagvergunning ad 7,50.

Anitha Klinkhamer, eigenaresse van Air Diving, het duikcentrum op Zandeiland 4, vertelt: «We zijn hier ruim vier jaar mee bezig geweest. Vanuit de duikgemeenschap is er al jaren vraag naar duikvergunningen voor een dag, zeker voor duikers die uit andere delen van het land komen. Nu ziet ook het Recreatieschap er eindelijk het belang van in.»

Zowel de jaar- als dagvergunning is ter plekke verkrijgbaar bij Air Diving. Het duikcentrum is vanaf 1 mei weer op alle dagen van de week met uitzondering van de maandag open.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief