Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duiken / Foto en film

North Sea Film Festival: Salmon Forest

Het North Sea Film Festival staat bol van de premières! Bijvoorbeeld Salmon Forest, de nieuwste film van de veelvuldig in de prijzen gevallen Ralf Kiefner en Andrea Ramalho.

Elk jaar begint de zalm aan een moeizame migratie, wanneer ze hun instinct volgen om terug te keren naar de rivieren. Ze zwemmen de rivieren op waar ze ooit zijn geboren en nu gaan paaien. Een dramatische reis, waarbij ze nooit opgeven. Ze offeren hun leven, maar brengen nieuw leven in de rivieren, naar de bossen en in de oceaan.

Dit is een wel heel korte beschrijving van de film van Ralf Kiefner en Andrea Ramalho. Dit filmechtpaar heeft zichzelf in de afgelopen jaren al vele malen bewezen. Hun films over de zee en de wezens die erin leven, zijn vele malen internationaal in de prijzen gevallen en worden ook op de nationale televisie van diverse landen uitgezonden. Spraakmakend!

En hoe ze ook nu weer hun opnamen maakten – en daarbij gingen ze geen avontuur uit de weg – kun je uit hun mond horen. Want Ralf en Andrea zijn op het festival aanwezig en beantwoorden maar al te graag je vragen.

Alvast een voorproefje? Dit is de trailer.

Meer informatie over het programma van het North Sea Film Festival, dat van 9 tot en met 11 november plaatsvindt in Rotterdam, of kaarten bestellen? Ga naar de website!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief