Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

No Waste Caribbean Vibes, Bonaire

Een van de adressen op Bonaire die je niet mag missen, is No Waste Caribbean Vibes. Niet alleen omdat zij het eiland helpen met het recyclen van ook jouw plasic, maar ook voor de leuke souvenirs die ze van dat plastic maken.

Plastic recyclen op Bonaire

Wanneer je je trip naar Bonaire boekt, bedenk dan op dit eiland veel plastic op de vuilstort terecht komt. Wij van No Waste Caribbean Vibes hebben besloten daar een verschil in te maken en recyclen dan ook een deel van het plastic naar nieuwe producten.

Is jouw fles shampoo, wasmiddel, zonnebrand of insectenmiddel leeg, heb je doppen en deksels van producten, geef deze dan bij ons af. Wij maken er weer iets nieuws van. ‘Schoon’ plastic kun je bij ons inleveren.

Wat wij van het plastic maken?

Souvenirs en praktische artikelen. Ben je op zoek naar een duurzaam cadeau voor thuis of wil je een herinnering aan je tijd op Bonaire?

Onze sleutelhangers en koelkastmagneten zijn wellicht een mooi cadeau. Of denk aan een schaaltjes voor je fruit of zoutjes. Maar ook maken wij klemborden (A4 en A5-formaat), onderzetters (met eigen logo), wandklokken en lampen ©Francis.

Type 2 HDPE en type 5 PP

Dat zijn de twee types plastic die No Waste Caribbean Vibes kan verwerken. Hoe je weet of jouw plastic van het juiste type is? Kijk onder op het product – vaak staat er een driehoekje met een nummer.

— No Waste Caribbean Vibes maakt van jouw plastic afval leuke producten! —

No waste Caribbean Vibes_Klipborden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief