Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film / Nieuws

Nieuws van Ikelite voor Canon en Nikon

Ikelite heeft weer een aantal nieuwe producten aangekondigd, waaronder nieuwe behuizingen voor de Canon EOS 100D, Nikon D3300 en Nikon Coolpix L30 camera’s.

Canon EOS 100D SL1

In het nieuws van Ikelite lezen we “Professionele prestaties in de palm van je hand.” Op zich geen gekke beschrijving voor het compacte huis voor de kleinste DSLR, want daar hebben we het over als we over de Canon EOS 100D SL1 praten. Met de steeds populairder wordende compacte systeemcamera’s is Canon gewoon een compacte en volwaardige 18 megapixel DSLR gaan produceren. De behuizing die Ikelite voor deze camera heeft gemaakt zouden we eveneens een volwaardig DSLR accessoire kunnen noemen. Alle functies zijn bedienbaar en uiteraard zijn ook de poorten aan te passen een de gebruikte lens.

 

  Nikon Coolpix L30

Ikelite komt met een complete kit voor de Nikon Coolpix L30 camera. De behuizing en de compactcamera worden als set geleverd. Een krachtige en aantrekkelijke set voor de veeleisende beginners, aldus de fabrikant. Dit Nikon toestel is uitgerust met een 20 megapixel sensor, de mogelijkheid om te filmen en is voorzien van een 3 inch groot display. Als we de productinformatie er op na slaan dan zien we een degelijke behuizing, zoals we dat van de Ikelite compacthuizen gewent zijn.

 

Nikon D3300

Naast de aankondiging van een behuizing voor de Nikon compact , is er ook nieuws voor één van de grotere Nikon DSLR broertjes, de D3300. Ook hier weer een behuizing in de bekende Ikelite stijl. De behuizing is voorzien van een TTL systeem wat te gebruiken is door je flitser door middel van de elektrische aansluiting te koppelen. Ikelite geeft aan dat deze manier van flits aansturing accurater is dan het gebruik van de steeds populairder wordende slave aansturing. Het transparante polycarbonaathuis is zoals elk Ikelite DSLR huis te gebruiken tot 60 meter diepte en wordt geleverd met een dubbel uitgevoerd handvat.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief