Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Nieuw! De Sealife Ultra behuizing voor bijna alle smartphones

SeaLife presenteert de SportDiver ULTRA, een nieuwe onderwaterbehuizing voor Apple en Android telefoons. Net even een paar centimeter groter zodat bijvoorbeeld ook de Samsung S Ultra-serie mee onder water kan.

Met de SportDiver ULTRA kan de bezitter van een smartphone – bijna elk merk en model! – onder water opnamen maken.

De nieuwe SportDiver ULTRA is beschikbaar naast de reeds bestaande SportDiver. De Ultra is net even iets groter en het frontglas is 90 graden gekanteld zodat de lenzen van met name Samsung smartphones vrij zicht hebben en niet ook de rand op de foto zetten.

Verder zijn de SportDiver Ultra en de ‘gewone’ SportDiver redelijk gelijk. De Ultra heeft nog enkele cosmetische en praktische veranderingen ondergaan. Dat is te zien aan het lekalarmcontact en de knoppen.

Qua gebruik is er niets veranderd. De bediening via de gratis SportDiver App is gelijk, net als de bediening en het gebruik van de behuizing zelf. Veiligheidsvoorzieningen als het lekalarm en de vacuümtest zijn ook op de ULTRA terug te vinden – wel zo prettig, want zo voorkom je dat de telefoon verzuipt.

Serieuze onderwatercamera

Met de SportDiver ULTRA en de App tover je de smartphone om in een serieuze onderwatercamera. De app biedt je veel extra instelmogelijkheden zodat jij je opnamen kunt optimaliseren. Zo kan je onder andere de ISO, EV-correctie, witbalans en de tint aanpassen. Ook kan je, als je toestel die mogelijkheid biedt, verschillende lenzen selecteren en zelfs handmatig scherpstellen. Onder water schakel je met een paar drukken op de knop over van foto naar film, instellingen en terugkijken.

De SportDiver behuizing is universeel en is dan ook te gebruiken met een scala aan smartphonemodellen en -merken. Dat heeft als voordeel dat je de behuizing kunt uitlenen aan je buddy en dat je bij aankoop van een nieuwe telefoon er zo goed als zeker van bent dat ook deze in de behuizing past. Dat is wel zo prettig.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief