Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film

Fotojaaroverzicht 2021 – Mieke Noordanus

December is de maand van de lijstjes… In het Fotojaaroverzicht 2021 laten wij het jaar zien door de ogen van 31 onderwaterfotografen – elke dag één. Vandaag de drie favorieten van Mieke Noordanus.

Zeepaardje

Het zeepaardje, een gewild onderwerp als maar even bekend is dat het beestje zich weer laat zien in de Zeeuwse wateren. Natuurlijk is de zwarte achtergrond mooi om het beestje goed uit te laten komen, maar ik ben zelf blij met de oranje tinten in deze foto, waardoor het bijna lijkt of het dier zich in een tropische omgeving bevindt.

Modelfotografie

Dit was mijn opdracht van Ron Offermans bij de teamdeelname aan het ONK. Gewoon om me uit mijn comfortzone te krijgen. Maar helaas lukte het me tijdens de wedstrijd niet om een mooie foto te maken. Maar buiten de wedstrijd om kreeg ik het toch voor elkaar om deze plaat te schieten onder de steiger bij de Kerkweg met de zonnestralen op de achtergrond en het blauw van de lucht in combinatie met de heldere ogen van het model.

Heremietkreeft

Wat kan ik genieten van een duik bij de Bergse Diepsluis. Eigenlijk is er altijd wel iets te zien. Tijdens mijn meest recente duik waren heel wat huisjes van de heremietkreeft mooi begroeid met raps, net een mooi gekleurd winterjasje.

31 fotografen werken mee aan het Fotojaaroverzicht 2021. Elke dag van december wordt er een fotograaf toegevoegd.
Wil je het complete overzicht tot nu toe zien?

Meer van Mieke Noordanus op DuikeninBeeld 

Foto-album
Content

Wil jij ook je foto’s op DuikeninBeeld laten zien?

Dat kan! Open een album in de fotogalerie en je kunt het hele jaar door in een eigen album je foto’s met andere duikers en niet-duikers delen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief