Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

NEPTUNE III – Bad-ass design voor veilig en comfortabel duiken

Bad-ass design… dat is de eerste reactie van veel duikers bij het zien en voelen van het Neptune III volgelaatsmasker van OCEAN REEF. En dat gevoel wordt nog eens versterkt als je ermee onderduikt.

Hoe geweldig is het om onder water te ademen zoals je ook boven water gewend bent – gewoon door je neus en je mond. Alleen dat al is uitermate comfortabel. Precies wat OCEAN REEF wil – een volgelaatsmasker dat qua comfort en veiligheid een enorme stap vooruit is. Met de nieuwste accessoires wordt dat alleen maar beter!

Moeiteloos ademen

Dankzij de innovatieve tweede trap adem je moeiteloos. En ook nog eens zoals je boven water gewend bent – door je mond én je neus!

Innovatief

De tweede trap is volledig geïntegreerd in het masker, maar kan eenvoudig eruit worden gehaald – handig voor onderhoud of een wissel (alleen door een gecertificeerde OCEAN REEF onderhoudsmonteur).

— Onder water ademen zoals je ook boven water gewend bent – gewoon door je neus en je mond. —

Nieuw!

De Neptune III is nu ook verkrijgbaar in fris blauw.

Sterk

Het dubbel gecoate vizier wordt geroemd door vriend en vijand… niet alleen kan het tegen een stootje, ook biedt het je een ongekend helder zicht op de onderwaterwereld.

NeptuneIII_OceanReef_2022_7 - IMG_7686

Gebalanceerd

Ongehinderd ademhalen op welke diepte je ook zit. 

Comfortabel

Alleen de beste materialen zijn goed genoeg voor jou wanneer je de onderwaterwereld verkent. 

NeptuneIII_OceanReef_2022_4 - DSC02267

Praktisch

Hoe mooi de Neptune III ook is, belangrijker is dat het masker praktisch en functioneel is. En dat is de Neptune III! Je kunt het volgelaatsmasker onder bijna alle omstandigheden gebruiken. En heel handig: je hebt maar één hand nodig om het af te zetten.

Panoramisch

Wat een zicht! De Ocean Reef maskers stonden al bekend om het panoramische gezichtsveld. Maar de Neptune III slaat alles… je gezichtsveld is nog eens 10% groter dan bij zijn voorgangers. 

Transport

Natuurlijk, een volgelaatsmasker moet functioneel zijn… en dat moet ook zo blijven. Maar je wilt het ook veilig transporteren naar alle plekken waar je gaat duiken. Daarom heeft Ocean Reef een backpack ontwikkeld waarin jij je duikmasker goed beschermd kunt vervoeren. Het backpack is speciaal voor het masker ontwikkeld en biedt plek voor je hele duikuitrusting.

Wil jij meer weten over de NEPTUNE III volgelaatsmaskers van OCEAN REEF?

Bezoek een OCEAN REEF Dealer en maak kennis met de NEPTUNE III volgelaatsmaskers.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief