Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Onderwaterfotografie zonder duikbrevet

Op zondag 11 november organiseert DuikeninBeeld op Nature Talks 2018, het festival voor de natuurfotograaf, een speciaal programma waarin de onderwaterwereld centraal staat. Met binnen- en buitenlandse onderwaterfotografen en -filmers. Natuurfotograaf Nico van Kappel laat zien dat je ook zonder duikbrevet de mooiste onderwaterfoto’s kunt maken.

Natuurfotograaf Nico van Kappel is gefascineerd door de dynamiek van de Nederlandse kust en rivierengebied. De invloeden van seizoenen en getijden zorgen ervoor dat het altijd anders is. Deze dynamiek probeert hij over te brengen in zijn beelden. Nico is een echte allround natuurfotograaf, hij fotografeert dieren, planten en landschappen.

Sinds een paar jaar fotografeert Nico ook onder water tijdens het snorkelen langs de Nederlandse kust. Hij deelt zijn ervaringen als niet-duiker en laat tijdens zijn lezing de mogelijkheden van deze aanpak zien. Van het werken met een veldstudio bij getijdenpoelen tot het fotograferen van onderwaterleven in open water.

 

Wil je erbij zijn en tickets bestellen? Of wil je meer informatie over het DuikeninBeeld-programma op Nature Talks? Klik hier.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief