Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Mares viert 75 jaar uitmuntendheid | Duikvaker 2024

Feest bij Mares! Dit jaar bestaat het iconische merk maar liefst 75 jaar. En dat mag gevierd worden.

Al sinds 1949 is Mares wereldleider in de productie en wereldwijde distributie van duikproducten. Ludovico Mares, een sterke atleet en duiker van de Oostenrijkse Royal Navy tijdens WO I, richtte Mares op omdat hij zijn extreme passie voor de zee wilde delen met de rest van de wereld. Van een paar speergeweren, maskers en vinnen groeide Mares uit van een bescheiden onderneming tot ’s werelds grootste fabrikant van duikuitrustingen.

Deze passie drijft nog steeds de geest van Mares op de niet aflatende zoektocht naar innovatie, betrouwbaarheid, de beste technologie en state-of-the-art prestaties. Elk jaar blijft Mares trouw aan haar missie om elke duiker te helpen: “GENIETEN VAN DUIKEN MET GEAVANCEERDE PRESTATIES DOOR SUPERIEURE TECHNOLOGIE.”

Mares is gevestigd in Rapallo, Italië, en de werknemers halen dagelijks inspiratie uit de majestueuze Middellandse Zee. De strategische locatie in dit pittoreske stadje aan de Italiaanse Rivièra geeft het productontwikkelingsteam van Mares snel toegang tot geweldige duiklocaties, waar ze elk nieuw product afstemmen op de behoeften van de duiker. Constante investeringen in innovatie en voortdurend geavanceerd onderzoek maakt Mares de leider in de productie van veilige en betrouwbare onderwaterapparatuur.

Kom op Duikvaker kijken hoe Mares jouw duiken nog leuker kan maken!

Duikvaker 2024

Wanneer:
zaterdag 3 februari van 10 tot 18 uur

zondag 4 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 16,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB24 (geldig tot en met 2 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Definition Duo 118 duiktas ter waarde van 275 euro.
Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang, maar reserveer in de voorverkoop wél een ticket.
Gratis parkeren.

Bestel nu je kaarten voor Duikvaker en vul onder aan de bestelling de speciale DuikeninBeeld promocode DIB24 in! Je krijgt  20% korting en wie weet, win jij de Scubapro Definition Duo duiktas t.w.v. 275 euro.
De actie loopt tot en met vrijdag 2 februari 2024.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief