Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Marco Borsato enthousiast over OCEAN REEF Neptune III

Het nieuwe OCEAN Reef volgelaatsmasker, Neptune III, is met enthousiasme door duikers in de hele wereld ontvangen. Ook door Marco Borsato!

Het is geen geheim! Marco Borsato is Nederlands bekendste ambassadeur van de duiksport. Wanneer zijn drukke schema het toelaat, ligt hij het liefst onder water – in Nederland of op mooie duiklocaties elders in de wereld. Maar wat niet iedereen weet, is dat Marco al jaren het liefst duikt met een OCEAN REEF volgelaatsmasker. De lancering van het nieuwe Neptune III masker is dan ook een mooie gelegenheid om daarmee onder te duiken op een voor Marco nieuwe duiklocatie – het indoorduikcentrum TODI in het Belgische Beringen.

Comfortabel

Tussen de 5500 tropische zoetwatervissen probeert Marco in alle rust de nieuwe Neptune III. Gezien zijn persoonlijke ervaring met het Predator Extender volgelaatsmasker van OCEAN REEF is de vergelijking snel gemaakt! “Wat een geweldige ervaring! De comfortabele ademhaling valt meteen op,” vertelt hij als hij na een eerste rondje zwemmen weer aan het wateroppervlak verschijnt.

Ondersteboven

Een ander groot voordeel dat de duikende zanger opmerkt, is dat hij probleemloos ondersteboven in het water kan hangen – iets wat hij graag doet om het onderwaterleven beter te bekijken! Met zijn Predator Extender kan dat ook, maar moet hij wel rekening houden met het blazen van de automaat en de flow met de speciale knop bijstellen. Met de Neptune III is dit euvel uit de wereld – dankzij een nieuw ontwerp van de tweede trap werkt de ademautomaat in welke houding dan ook bijzonder efficiënt. Blazen is er niet meer bij!

Foto: Filip Staes
Foto: Filip Staes

Nog groter gezichtsveld

De OCEAN REEF volgelaatsmaskers staan al bekend om hun grote gezichtsveld, maar met de gaaf uitgevoerde Neptune III heb je als duiker nog meer zicht. Natuurlijk kun je met dit nieuwe volgelaatsmasker ook comfortabel door de neus ademhalen en beslaat het vizier niet. Eigenschappen van alle OCEAN REEF volgelaatsmasker die ook in de ogen van Marco een groot voordeel zijn, zo herhaalt hij nog maar eens als hij na een duik van ruim een uur tussen de vissen van TODI weer op de kant staat.

Op dit moment is het masker verkrijgbaar in het wit en het zwart en in twee maten – S/M en M/L. Elk volgelaatsmasker wordt geleverd in een multifunctioneel NEPTUNE III backpack.

“Wat een geweldige ervaring! De comfortabele ademhaling valt meteen op.”
–  Marco Borsato

Bezoek een OCEAN REEF Dealer en maak kennis met de NEPTUNE III – een onvervalst staaltje Italiaans vernuft.

2 reacties

  1. Beste Marco,
    Kun je via Messenger eens contact met me opnemen. Ik heb een duikgerelateerde vraag aan je. Over duiken in Nederland
    Groetjes Patrick Kranenbroek

    REAGEREN
  2. Ik wil het wel eens proberen. Zijn er ook testdagen ergens?

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief