Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Duikvaker VirtualXpo / Indonesië - algemeen

Lumbalumba Diving: nu nog mooier!

Bij Lumbalumba Diving hebben ze tijdens de lockdown niet stilgezeten. Het resort is nu nog mooier. Kijk zelf en kom langs in Manado – of dit weekend op Duikvaker VirtualXpo!

Al 10 maanden lockdown en geen gasten maken het leven niet eenvoudiger maar het betekent niet dat je bij de pakken neer moet gaan zitten. Altijd vooruit blijven denken en zorgen dat je klaar bent voor het moment dat de eerste gasten en duikers weer gaan komen.

Wij hebben niet stilgezeten de afgelopen periode bij Lumbalumba Diving in Manado en hebben hard gewerkt om ons resort coronaveilig te maken maar ook om onze gasten een nieuwe ervaring te kunnen bieden en ons resort nog mooier te maken dan dat het al was.

Strand

Je kan bij ons nu ook met je voeten in het zand zitten, niet aan zee maar aan ons zwembad. In een hoekje van onze haven is een klein strandje ontstaan over de afgelopen jaren. Heel langzaam is koraalzand zich gaan verzamelen waardoor er bij eb een klein maar wel echt strandje is gekomen. Helaas is het strandje te klein om op te kunnen liggen, bovendien verdwijnt het bij hoog water. Maar met dit zand hebben we wel een strand kunnen maken bij ons zwembad. Zo kun je toch lekker met je tenen in het zand liggen terwijl je van een cocktail en de zonsondergang geniet.

Waterval

Aan de andere kant van het zwembad hebben we een mooie waterval gemaakt. Niet alleen is dat mooi, maar het zorgt ook voor een beter water kwaliteit. Doordat het water nu meer rondloopt, komt er extra zuurstof in het water, wat zorgt voor helderder water en dat er minder chloor nodig is om het water goed te houden. Ook de overflow-rand van het zwembad is vernieuwd en daarin liggen nu allemaal mooie ronde kiezels voor een natuurlijker gevoel.

Coronaveilig

Omdat iedereen weer veilig wil kunnen reizen en duiken zodra de grenzen open zijn, moeten we ons aan de door de overheid vereiste gezondheidsprotocollen en -regels houden. Hiervoor hebben we overal extra handwasplekken geinstalleerd zodat al ons personeel en onze gasten regelmatig hun handen kunnen wassen. Bij alle punten van binnenkomst in het resort en ook in het restaurant zijn deze wastafels te vinden. Maxi heeft ze gebouwd en fantastisch werk afgeleverd door ze ook helemaal in de stijl van het resort te maken.

Lumbalumba Diving Manado 2021 (8)
Lumbalumba Diving Manado 2021 (5)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief