Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Arnold Mitgenberg – Live Aboard 2016

Arnold maakt in september 2016 een live aboard op de Rode Zee en neemt je mee terug op zijn trip via zijn film…!


Datum: september 2016
Duiklocatie: Rode Zee, St. John Deep South

duikreport-call-to-action-350x85

Hallo, ik ben Arnold. Menige sportduiker ken mij van het Oostvoornsemeer waar ik een duikcentrum beheerde van het helaas ter ziele gegane “Holland Diving”. Een fantastische tijd (10 jaar) waar ik alle ondersteuning kon verlenen aan de sportduiker.

 

Zelf duik ik al sinds 1978 en sinds 1981 maak ik video-films met name over het sportduiken en het leven onderwater. We begonnen met VHS en dan Super VHS gevolgd door HI-8 en eindigende tot vandaag de dag met K-4. Mijn laatste productie is van september 2016 waar ik met een team een geweldige Live Aboard naar St.John Deep South meemaakte. Een film daarover deel ik nu met u via Duikeninbeeld. Veel kijkplezier gewenst!

1 reactie

  1. Top. Geweldig filmpje. Zit vele uren arbeid in. Was ook een geweldige duikreis. Veel mooie duiken gemaakt. Complimenten Arnold

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief