Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Lentespecial bij Diving Holidays!

Het is voorjaar! En dat viert Diving Holidays met een mooie lentekorting op haar duikreizen… of je dit jaar nu ver weg of dichter bij huis wilt gaan duiken.

Boek je duikvakantie bij Diving Holidays en ontvang een lentekorting die kan oplopen tot € 50,- per persoon per boeking!

De kortingen worden in mindering gebracht op de gepubliceerde reissom van de duikreizen. Daarnaast betaal je bij een online boeking géén administratiekosten! Mocht je er niet helemaal uitkomen of een combinatiereis willen maken, bel of mail ons gerust voor een reisvoorstel op maat.

Wat denk je van een duikvakantie naar de Filipijnen en het combineren van de eilanden Cebu, Bohol en Malapascua? Of bezoek Lembeh Strait na je verblijf in Manado als je naar Noord-Sulawesi, Indonesië wilt afreizen. Of kies je liever voor een weekje duiken in Egypte of Cyprus? Ons brede aanbod van bestemmingen vind je online.

Boekingen dienen gemaakt te worden op uiterlijk 24 april 2024 14.00 uur en gelden voor alle duikvakanties inclusief vlucht, transfers, verblijf en een minimaal vooraf geboekt duikpakket van minimaal 5 dagen met vertrek tot 31 december 2024.

Kijk snel op onze website voor de actie en de complete voorwaarden!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief