Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Kom je ook fotograferen in Limburg?

Staat 9 september al in je agenda? De dag van het Limburgs Kampioenschap Onderwaterfotografie?

 

Langzaam maar zeker komt hij dichterbij, de datum waarop Aquashot Limburg het Limburgs kampioenschap onderwaterfotografie houdt. 9 september, zet hem in je agenda en meld je aan. Er zijn al een aantal aanmeldingen binnen maar onze oosterburen zijn nog steeds in de meerderheid.

De watertemperatuur is opgelopen tot een dikke 20 graden, alles is mooi groen in de Boschmolenplas en het wemelt van het leven. Scholen jonge baars zwemmen rond met hier en daar een snoek op de loer. Marmer- en zwartbekgrondels in overvloed en tussen het groen allerlei soorten slakken. De beelden zijn schoongemaakt, de wrakken liggen er mooi bij en met een beetje geluk zullen we in september de eerste zoetwaterkwalletjes tegen komen. Natuurlijk kun je ook je eigen model meenemen, aan mooie achtergronden geen gebrek. Zelf iets bedenken kan ook zolang het onderwaterleven er maar geen nadeel van ondervindt. Ook simpele zaken kunnen goed uitpakken op de foto, denk eens aan een mosseltje of gewoon een waterplant. Kortom, heb je een camera, meld je dan aan. Mocht je geen inspiratie hebben, dan is er nog de expositie van de leden van Aquashot Limburg. Alle foto’s zijn gemaakt in zoet water waarvan veel in de Boschmolenplas. Misschien kun je hier wat leuke ideeën opdoen. Net zoals vorig jaar zijn er weer twee categorieën. Spiegel reflex/systeemcamera en compactcamera. Voor iedere camera is er wel iets leuks te vinden in de Boschmolenplas.

    

De jury bestaat uit Ron Offermans, Rinie Luijkx en Edwin van der Sande. Voor de meeste onderwaterfotografen geen onbekenden, zij zullen de foto’s deskundig beoordelen.

Bij vooraanmelding ligt er een leuk presentje klaar en natuurlijk is er voor iedereen die meegedaan heeft een leuke herinnering.

 

Heb je zelf leuke ideeën maar weet je niet of ze uitvoerbaar zijn?

Heb je een idee maar weet je niet of je er naar toe kunt navigeren?

Wil je meedoen maar heb je geen buddy?

Heb je nog vragen?

Neem even contact met ons op want de kans is groot dat we je verder kunnen helpen.

 

Aanmelding kan via de site www.aquashotlimburg.nl

 

Tekst en foto’s: Silvia Waajen

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief