Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

KNRM aanwezig op congres Wij Duiken Veilig

Veiligheid in en op het water is een speerpunt van de KNRM. Ook voor de veiligheid van duikers zet de Reddingsmaatschappij zich in.

Foto: Mario Rentmeester

In de afgelopen jaren heeft de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij (KNRM) veel geïnvesteerd in preventie op duikgebied. De meest belangrijke campagnes richten zich op de gezondheid van de duiker (Check je hart) en het gebruik van de duikvlag. Bij deze laatste campagne richt KNRM zich ook op andere watergebruikers zodat zij de betekenis van de duikvlag beter begrijpen. Door alle contacten die worden onderhouden, ontstaan er steeds meer adviezen op nationaal niveau, aldus Olaf Tompot, coördinator Preventie bij de KNRM.

«Het congres Wij Duiken Veilig zien wij daarmee als de spreekwoordelijke kers op de taart,» aldus Tompot. «Wij juichen het toe dat de beroepssector en de recreatieve duikbranche met elkaar in gesprek gaan en kennis delen. Wij hopen dat dit leidt tot nog meer breed gedragen adviezen op nationaal niveau.»

Wij duiken veilig – Congres en netwerkevenement voor elke professionele duiker en duikprofessional

Op vrijdag 27 september 2019 vindt voor de eerste maal ‘Wij duiken veilig’ plaats, het congres en netwerkevenement voor elke professionele duiker en duikprofessional, zowel binnen de beroeps- als de recreatieve duiksector. Mentaliteit, gedrag en systemen zijn de rode draad.

Locatie: Expo Houten | Prijs: 95 euro inclusief lunch | Meer info en aanmelden: www.wijduikenveilig.nl

Meer lezen over Wij duiken veilig op DuikeninBeeld? Klik hier.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief