Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

De laatste kaarten voor Wij Duiken Veilig – mét 50% DiB-korting!

Vrijdag 25 maart vindt het netwerkevent en congres Wij Duiken Veilig voor de tweede maal live plaats. Pro’s uit de gehele sector van beroeps tot recreatief delen kennis en inzichten. Wil jij erheen? DuikeninBeeld mag een aantal kaarten aanbieden voor de halve prijs!

Het event, dat is bedoeld voor iedereen die (semi)beroepsmatig actief is binnen de duiksector in de breedste zin van het woord, is het ontmoetingspunt voor vertegenwoordigers uit de beroepssector, veiligheidskundigen, beleidsmakers én voor clubbestuurders, duikondernemers en duikinstructeurs. Binnen de duiksector, die zich kenmerkt door verzuiling, duikt iedere beroepsgroep op zijn eigen manier en is het streven -ongeacht het doel van de duiken- om het duiken nog veiliger te maken. Maar wordt er ook wel gekeken hoe die ander het doet? Kunnen we iets leren? 

Ook voor recreatieve pro’s!

Denk vooral niet dat de recreatieve branche alleen kan leren van beroepsduikers… andersom is het zeker ook het geval. Namens de recreatieve sector zijn er presentaties van Berdi Boeve, PADI Course Director, duikerarts Thijs Wingelaar, Ghost Diver Pascal van Erp en (technisch) duikinstructeur Bas Poelmann. Bovendien hebben naast militaire, beroeps- en brandweerduikspecialisten ook de autoriteit op het gebied van duik- en hyperbare geneeskunde Rob van Hulst, Erik Mooij namens de NOB en David Wassing namens DOSA zitting in het panel.

Vijf redenen waarom je Wij Duiken Veilig NIET wilt missen!

  • Het is een uniek event – vóór Wij Duiken Veilig had je de professionele duikers aan de ene kant en de recreatieve duikers aan de andere kant. Het waren als het ware twee verschillende ‘werelden’ die alleen het kenmerk ‘kop onder water’ met elkaar gemeen hebben. Op het congres en netwerkevent komen deze twee werelden samen, praten ze met elkaar en leren ze van elkaar.
  • Uniek programma – ook deze tweede editie is er een uniek programma voor je samengesteld. Innovatie, kennis en veiligheid staan centraal en worden vanuit verschillende vakgebieden belicht. Een eye-opener?!?
  • Unieke sprekers – de presentaties worden verzorgd door een indrukwekkende line-up van sprekers, die elk binnen hun vakgebied toonaangevend, trendsettend, vooruitstrevend, vernieuwend en innovatief zijn. Zij geven je een inkijkje in hoe zij omgaan met innovatie binnen hun discipline – wat zijn de ontwikkelingen? Hoe krijgen innovaties vorm? Wat betekent het voor de veiligheid van de duikers?
  • Unieke keynote – niemand minder dan Benno Baksteen, expert luchtvaartveiligheid, verzorgt de boeiende keynote met als centrale vraag… leidt innovatie echt wel tot meer veiligheid? Of zijn er aspecten die met het oog op veiligheid zwaarder wegen? En ja, de parallel tussen luchtvaart en duiken is er zeker. Sterker, dit kunnen we doortrekken naar bedrijven en organisaties in welke sector dan ook.
  • Unieke contacten – wij weten zeker dat je op Wij Duiken Veilig naast de sprekers meer mensen tegenkomt die jou nieuwe inzichten kunnen geven, maar andersom net zo goed. Dit is de plek waar contacten worden gelegd tussen duikers van elk allooi, beleidsmakers en veiligheidskundigen.Kortom, dit is hét event voor iedereen die de (duik)veiligheid hoog op de agenda heeft staan.

Praktisch

Wanneer? 
Vrijdag 25 maart 2022

Waar?
Expo Houten, Meidoornkade 24

Voor wie?
Iedereen die (semi)beroepsmatig in of met de duiksector werkt – van militaire duikers, beroepsduikers en hulpverleningsduikers via beleidsmakers en veiligheidskundigen tot duikondernemers, duikinstructeurs* en sportbestuurders.

Tickets
Registratie is mogelijk op www.wijduikenveilig.nl. Ticketprijs 195 euro inclusief koffie, thee, lunch en netwerkborrel.
Nu met promocode g1s1a1w2h2r2o1x2m1b20s2aq1o22 voor 95 euro!

Meer info
www.wijduikenveilig.nl

* Voor NOB-instructeurs: dit congres telt mee voor de jaarlijkse licentieregeling.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief