Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

John Landa – Tholen onder water net zo mooi als boven water

Locatie Tholen

 

In het kader van het WK geeft Duikreporter John een presentatie over Tholen. Een stuk promotie voor Tholen onder water!

Mij is aantal maanden gelden gevraagd of ik een bijdrage kon geven voor de duikweek 2015.

Of ik een lezing wilde geven in de gemeente Tholen. Ik mocht zelf aangeven waar het over ging (wel over onderwater natuurlijk) en ik kwam op de volgende titel, Tholen onderwater net zo mooi als bovenwater.

Ik wilde laten zien dat Tholen bovenwater mooi is maar dat het rond het eiland Tholen onder het wateroppervlakte van de Oosterschelde net zo mooi is.

Om wat foto’s bovenwater te maken heb ik wat avondjes rond gereden om markante plaatsen van Tholen op de plaat te leggen waarbij ik ook nog achter wat wetenswaardigheden kwam gewoon altijd leuk om te weten.

9-a1

Het heeft me heel wat uurtje gekost om de lezing in elkaar te sleutelen,elke keer dacht ik er kan nog wel een foto bij want het zal wel te kort zijn en dan kwam er weer een foto bij toen dacht ik misschien kunnen er ook nog wat filmpjes bij en zo heb ik weer al mijn filmpjes bekeken en uitgezocht welke ik wilde laten zien.

Na flink wat avondje had ik de lezing voor elkaar, alles nog eens nagekeken in mij gedachten alles nog een keer doorgenomen en nu moest het goed komen.

 

3-a10

Ik had voor deze lezing aardig wat reclame gemaakt, via de krant, Facebook en internet toen ik te horen kreeg dat er maar 17mensen zich hadden aangemeld voor mijn lezing was ik eerst een beetje teleurgesteld maar ik ga er toch voor.

Op de avond van de lezing is er iemand van de organisatie aanwezig met een beamer, we sluiten de laptop aan we stellen de beamer nog even af en dan is het wachten op het grote publiek er kwamen een kleine 25 mensen opdagen en gelukkig ook niet duikers.

2-_51916852014051902

Er is 1 ding waar ik heel goed over kan praten en dat is over duiken en onderwaterfotografie en onderwaterleven, geef me 1 foto die ik zelf heb gemaakt en ik kan er een half uur over praten.

De lezing heeft 2 uur geduurd eigenlijk veel te lang maar ik had het gewoon niet in de gaten en ik dacht dat ik nog te weinig gezegd had maar na de lezing krijg ik een applaus van de aanwezige.

Na de lezing nog wat napraten aan de bar en dan word het tijd om weer naar huis te gaan.

Ik ben blij dat ik een kleine bijdrage heb kunnen leveren aan dit mooie event.

1-P3139647

2012-10-24_duik_539_061

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief