Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Jackie Oomen – Duiken op een berg?

Datum 25 juni 2012
Locatie Oosterschelde

Bergen in de Oosterschelde? Jackie laat het in zijn nieuwe film zien.

Oosterschelde duikstek Fritsberg, ontdekt door………van de Rijnland III, een erg leuke en mooie duikstek midden in de Oosterschelde.

Wat minder druk aan boord dat wat meer bewegingsvrijheid gaf. Dat kon ik niet zeggen van mijn pak op maat, ik kon alleen mijn tenen goed bewegen, wordt vervolgd.

Fritsberg is letterlijk een berg midden in de Oosterschelde met enorm veel onder water leven waaronder veel Framboos en Boompjesslakken, zegt men, mijn bril was beslagen ik zag niets……….. Weer boven zag ik de foto’s van het slakspektakel, dus volgende keer de bril beter schoonmaken…..

Op de top van de berg zag ik een diepte van dik 9 meter en het was er erg druk met duikers, ik zocht de diepte weer op. Onder de 17 meter zag ik de ankerketting weer van de Rijnland, en maakte er gebruik van om op te stijgen. Op 5 meter stop dacht ik ik zal weer de laatste zijn, maar dat was niet zo ik was de eerste, shit is duiken niet meer leuk?

Van deze bergafdaling in de Oosterschelde een filmpje gemaakt.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief