Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Hoe zichtbaar ben jij? | Thematafel Duikvaker 2024

Inspiratie, informatie en interactie – daar draait het om aan de Thematafel op de stand van DuikeninBeeld.

Denk jij er wel eens over na of onder én boven water goed te zien bent? Voor je eigen veiligheid en die van andere watergebruikers? Bas Poelmann gaat hier aan de Thematafel met jou in gesprek – veiligheid voor alles toch?

Wat is een Thematafel?

De Thematafel is een onderdeel van de stand van DuikeninBeeld op Duikvaker. Er staan er twee en om elk heel en half uur zit er gedurende 45 minuten een specialist op zijn of haar gebied aan de Thematafel – de thema’s zijn gevarieerd! Jij kunt aanschuiven, vragen stellen, meedoen, meepraten, je eigen ervaringen delen of lekker luisteren. Je hoeft je niet aan te melden, schuif lekker aan!

Bas Poelman IMG_4296 (002)
deco boei reel stock, Marloes lr2100
Foto: Melvin Redeker.

Hoe zichtbaar ben jij? Vraag het de gemiddelde duiker en hij zal zeggen: ‘Mijn buddy kan me zien onder water en andersom’. Belangrijk maar zichtbaarheid gaat veel verder dan dat!

Stel jezelf de vraag: “Hoe zichtbaar ben ik voor andere watergebruikers?” Want geloof ons, een zwarte kap aan het wateroppervlak die ook nog eens door de beweging van het water aan het zicht wordt onttrokken, is een risico. Veiligheidsexpert en duikinstructeur Bas Poelmann weet hoe belangrijk het is dat je onder en boven water zichtbaar bent, en ziet ook dat het in veel duikopleidingen niet de aandacht krijgt die het verdient.

Aan de Thematafel gaat hij met jou hierover in gesprek. Hij vertelt over de risico’s maar vooral ook hoe je die risico’s tot een minimum beperkt. En dat kan op vele manieren – materialen, trainingen en een grote brok gezond verstand zijn onmisbaar. En aan de hand van een korte quiz wordt misschien nog wel duidelijker hoe veilig jij gebruikmaakt van het water. Overigens is hij erg benieuwd naar hoe jij en anderen dat doen – schuif je aan?

Wanneer?

zaterdag 14:30 uur
zondag 15:30 uur
(tijden onder voorbehoud)

Waar?

Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Bas Poelmann

Duikvaker 2024

Wanneer:
zaterdag 3 februari van 10 tot 18 uur

zondag 4 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 16,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB24 (geldig tot en met 2 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Definition Duo 118 duiktas ter waarde van 275 euro.
Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang, maar reserveer in de voorverkoop wél een ticket.
Gratis parkeren.

Bestel nu je kaarten voor Duikvaker en vul onder aan de bestelling de speciale DuikeninBeeld promocode DIB24 in! Je krijgt  20% korting en wie weet, win jij de Scubapro Definition Duo duiktas t.w.v. 275 euro.
De actie loopt tot en met vrijdag 2 februari 2024.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief