Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Dirk Van den Bergh – Highlights duiken in zoet water 2016

Dirk maakt een compilatiefilm van zijn zoetwater duiken, die hij maakt gedurende 2016. Kijk mee!


Datum: 2016
Duiklocatie: Diverse zoetwaterstekken

duikreport-call-to-action-350x85

Pfff… de laatste dagen geen weer om te duiken met die wind! Dit gaf me de gelegenheid om nog eens in de beelden van mijn zoet water duiken van 2016 “te duiken” en een compilatie te maken van de mooiste momenten.

Dirk_Van_den_Bergh_20160603_herintroductieduik-47822

2016 was een bijzonder jaar voor mij: in juni mocht ik na 10 maanden terug duiken en heb dan meteen mijn achterstand ingehaald: 106 duiken, waarvan 15 in zoet water, waarvan hier een video met een compilatie van de mooiste momenten.

Dirk_Van_den_Bergh_20160723_karpers-47822

Het spectaculairst waren de steuren van meer dan 2 meter in Naturagart, terwijl in de Boschmolenplas en de Put van Ekeren het meeste onderwater leven zat. In Kempervennen gingen we op zoek naar Big Mama, maar ik zag alleen haar zusje.

Dirk_Van_den_Bergh_20160803_meerval-47822

In het onderwater Kunstmuseum van het Zilvermeer stonden mooie beelden, maar was verder geen leven te bespeuren … Op uitnodiging dook ik ook in De Gavers en in De Nekker.

Dirk_Van_den_Bergh_20160723_snoek-47822

Laat het nieuwe duikseizoen nu maar volop beginnen!

Dirk_Van_den_Bergh_20161023_rivierkreeft-47822

Dit bericht delen

Dirk Van den Bergh

Ik duik sinds 2014 en ben ondertussen 4* - Master Scuba Duiker en behaalde het brevet van Self Sufficient Diver. Master voel ik me echter helemaal niet: elke duik is een nieuwe belevenis én leerschool! Laat ons het maar houden op duiker met voldoende ervaring ... Van in het begin nam ik de videocamera mee onder water en van elke duik maak ik een kort filmpje (en reportage), om dan op het einde van het seizoen een compilatiefilm te maken met de mooiste beelden. Ik kan elke dag duiken, dus als er iemand eens een buddy nodig heeft, laat maar weten!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *