Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Jan Jaap Tijsen – Duiken in 2020 (2)

Van wrakduiken op de Waddenzee tot het Twiske en een karper in het Geestmerambacht: ze komen allemaal voorbij in de compilatie die Duikreporter Jan Jaap maakte van zijn duiken in de tweede helft van 2020.

Het duiken begon in de eerste helft van 2020 goed met aardig wat uren onder de oppervlakte en heel wat Gigabytes op de harde schijf. In de 2e helft van 2020 hebben we weer een paar, voor mij, nieuwe duikstekken bezocht. Onder andere het Onderwaterpark in ’t Twiske en wat wrakken in de Waddenzee! Maar veel duiken heb ik niet meer gemaakt de laatste maanden…

Het laatste half jaar van 2020 heb ik 14 duiken gelogd in mijn liegboekje. Dit waren 11 verschillende (duik)stekken. Sommige duiken waren wel bijzonder:

In Zeewolde viel de Gopro overboord, die hebben we moeten zoeken op de bodem van de aanloophaven. (En gevonden)
Ik heb mijn 600e duik gemaakt op het wrak “Baron Pallandt van Roosendael” in de Waddenzee.
En ik zag eindelijk eens een karper in het Geestmerambacht…

Ik heb weer een aantal mooie momenten in een compilatie-filmpje gestopt en hoop weer veel harde schijven vol te duiken in 2021.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief