Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Haaien pop-up store in de Hallen Amsterdam

Op 20 juni opent in de Hallen Amsterdam de bijzondere pop-up store #Sharkstrong. In het kader van Dutch Caribbean Shark Week worden hier een week lang unieke designproducten verkocht geïnspireerd op haaien. Alle producten zijn speciaal voor de winkel ontworpen en op een duurzame wijze geproduceerd. De collectie bestaat o.a. uit sieraden, tassen, kaarten en accessoires voor in huis. De winkel wordt speciaal geopend vanwege Dutch Caribbean Shark Week, een week waarin het hele koninkrijk in het teken staat van bescherming van haaien in al onze wateren.

Dat haaien inspirerende dieren zijn bewijzen de uiteenlopende producten in de Pop-Up store. Een kleine greep uit het aanbod:

Inge van Bruggen van Studio MolaMola is gefascineerd door de vloeiende en gracieuze manier van bewegen van haaien en roggen. Haar stijlvolle tassen en kussenslopen zijn gemaakt van ecologische stoffen met een prachtig, grafisch haaienpatroon waarin die vloeiende beweging herkenbaar is.

DutchCaribbeanSharkWeek_tas2DutchCaribbeanSharkWeek_tas

DutchCaribbeanSharkWeek_kettingKeren Asaf, van Bonny Rabbit, laat zich voor haar stoere en offbeat sieradencollectie graag inspireren door de stad én het dierenrijk. Zo ook voor deze simpele, maar prachtige ketting  met een koperkleurige haai.

Met de ‘Haai’ ring van Marlieke Wijnakker, de ontwerpster achter 3D studio Vormvrij, blijf je na het dragen nog lang bewust van de kwetsbare positie van haaien. Letters aan de binnenkant van de ring zorgen ervoor dat het woord ‘haai’ nog even in je vinger staat gedrukt wanneer je hem afdoet.

DutchCaribbeanSharkWeek_placematDe Spaanse ontwerpster Pupapop gelooft dat je bij dagelijkse bezigheden best even stil kunt staan bij bedreigde diersoorten. Op alledaagse gebruiksvoorwerpen als placemats en onderzetters maakt ze gebruik van eigenzinnige patronen en dessins waarin haaien en roggen te herkennen zijn. Op deze manier blijf je dagelijks herinnerd aan de noodzaak deze dieren te helpen.

De winkel opent aan Hannie Dankbaarpassage 5 in de Hallen en is van 20 t/m 26 juni geopend op de volgende tijden:

Maandag: 13:00-18:00
Dinsdag-Vrijdag 12:00-18:00
Zaterdag: 11:00-17:30
Zondag: 11:00-16:00

De collectie is vanaf 26 juni ook online verkrijgbaar in de webwinkel van Save our Sharks.

3 reacties

 1. Avatar

  wow, dat ziet er leuk uit allemaal. Dacht meteen de webwinkel in te duiken, maar die is pas vanaf 18 juni open,. Nog een paar nachtjes slapen dus….

  REAGEREN
 2. Bas Brand

  Wat jammer dat op 19 juni nog steeds de mededeling “De webwinkel is geopend vanaf 18 juni. We zien u graag dan terug!” Een gemiste kans.

  REAGEREN
 3. Avatar

  De opening van de webshop is door Save Our Shakrs verschoven naar 26 juni. We moeten dus nog even geduld hebben…
  In het artikel is het zojuist aangepast.

  REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief