Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Instagram link in bio

Ga mee op reis met Raymond Wennekes!

Ga mee op reis naar een top macro-duikbestemming in de Filipijnen en leer alles over het maken van fantastische onderwaterfoto’s.

• Leer alles over fotografie te midden van de meest diverse ecosystemen…

Deze reis vindt plaats van 8 tot en met 22 november 2024, met als bestemming het spectaculaire Buceo Anilao Resort in de Filipijnen. In dit gebied van de Filipijnen vind je het meest fascinerende onderwaterleven in overvloed – van kleine slakjes en frogfishes tot schildpadden, grote scholen vis en gezonde riffen vol met mooi gekleurde sponzen en koralen.

• Leer fotograferen in het muckduikparadijs van Anilao

Wat deze reis zo uniek maakt, is dat je kunt duiken in het wereldbekende duikgebied Anilao. Er is een ongeëvenaarde biodiversiteit. Beroemd om zijn verscheidenheid aan zeldzame beestjes heeft Anilao zo veel meer te bieden! De beste macro- en muckduiklocaties, een verzonken casino en prachtige onderwaterlandschappen bedekt met gezonde koraaltuinen en kleurrijk zeeleven! Het is de echte naaktslakkenhoofdstad met ruim 600 verschillende soorten naaktslakken. Een droom voor fotografen! Zeepaardjes, garnalen, krabben, koppotigen, grondels in overvloed!

• Een unieke kans om met fantastische foto’s thuis te komen!

Je leert over de verschillende belichtingsposities, de opties voor het instellen van jouw camera voor macro- of groothoekfoto’s en algemene richtlijnen om je foto zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Raymond helpt je volledig op weg: de juiste instellingen, de composities… je leert onderwaterfoto’s met een echte WOW-factor maken!

Interesse om mee te gaan?

Ben je in het bezit van een camera van minimaal type Olympus TG-5 of Sealife DC2000 en heb jij een duidelijk leerdoel voor ogen? Gaaf!
Diving Holidays regelt het gehele pakket inclusief vluchten, transfers en verblijf met duiken en Raymond verzorgt alle workshops. Vraag een offerte aan om de mogelijkheden door te nemen met het team van Diving Holidays. De vorige fotoreis met Raymond was een groot succes en met een maximum van 20 deelnemers zeggen we: wacht niet te lang! Klik op de knop hieronder voor meer informatie en aanvragen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief