Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Frank Kemps – A dream comes true

Een live-aboard combineren met meer leren van onderwaterfotografie. Frank Kemps deed het. In het najaar ging hij naar de Malediven.

“Nog 210 dagen”, zei Raymond Wennekes op Duikvaker tegen mij, “dan gaan we aan boord van de Dhinasha voor een 11-daagse fotocruise met The True Maldives”. Een liveaboard waar wij al langer naar het kijken waren, maar nu in combinatie met een fotocruise. Met Raymond leek ons dat ideaal om een en het ander bij te leren over fotografie.

28 oktober 2022 was het zover. Na een relaxte reis, waarbij we gekozen hadden om een dagje eerder te vertrekken, stapten wij na een nachtje hotel in Male, heerlijk uitgerust aan boord van de Dhinasha voor ons verblijf waar we bijna 7 maanden over gedroomd hadden.

Na kennis gemaakt te hebben met de rest van het reisgezelschap, waarvan wij er al een aantal ontmoet hadden op Duikvaker bij de stand van The True Maldives en bij een duik in Zeeland, kon onze trip beginnen.

Het werd een trip om nooit te vergeten. Wat een hoogtepunten hebben we beleefd en heel de reis met onderwaterfotografie bezig zijn…wat wil je nog meer!!! Duik na duik was het fantastisch. Haaien, manta’s, walvishaaien en al het andere moois wat er te zien was. Ook de super ervaren gids Jeff en bemanning van de Dhanisha en Dhoni waren een groot pluspunt.

Een nachtduik met manta’s achter de boot en snorkelen met een walvishaai in de nacht waren wel echt bijzonder…het kon niet op…wat werden we verwend.

Op de boot ontbrak het ons aan niks wat betreft goede service en verzorging. Dat de duikspullen op de Dhoni stonden was ook super relaxted.

Al met al een trip om nooit te vergeten met een goed gezelschap!!!

6 reacties

  1. Prachtig Frank. Mooie foto’s gemaakt en veel plezier gehad zo te zien

    REAGEREN
  2. zoooo, die walvishaai is mooi.

    REAGEREN
  3. Mooie foto’s en wat een reis moet dat geweest zijn Frank. Geweldig

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief