Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film

Hangt jouw foto in onze expo op Duikvaker 2018?

DuikeninBeeld organiseert op Duikvaker voor de vijfde keer de dynamische fotowedstrijd en -expositie. De voorinschrijving is nu geopend! 

Gino Symus was in 2017 één van de dagwinnaars met deze foto.

Een publiekstrekker! Dat is de dynamische fotowedstrijd van DuikeninBeeld al jaren op Duikvaker. Maar de wedstrijd annex expositie -naar een idee van onderwaterfotograaf Ron Offermans– wordt alleen een succes als jij meedoet! Wat is er leuker dan dat jouw foto groot in de expositie hangt?

Win-win
Deelnemen is heel eenvoudig, jij hoeft er alleen voor te zorgen dat je een plek hebt in de expositie. Je kunt met één of met twee foto’s meedoen. En niet alleen de fotografen maar ook de bezoekers kunnen in de prijzen vallen! Bovendien krijg je als ‘exposant’ aan het einde van de dag je tentoongestelde foto als poster van maximaal 90*60 cm mee naar huis.

Ook Nadieh Schellekens viel in 2017 in de prijzen.

Nu al inzenden voor een plek in de expositie
Natuurlijk willen we bij opening van Duikvaker op zowel zaterdag als zondag een expositie klaar hebben staan. Dus wil jij dat je foto er ’s ochtends vroeg al bij zit en je ook zeker bent van een vergroting van je foto voor de zeer speciale prijs, stuur dan nu je foto in voor de voorinschrijving. De eerste 26 voor de zaterdag en de eerste 26 voor de zondag hangen zeker op de wand!

Zit je niet bij de eerste 26 foto’s uit de voorinschrijving, dan kun je ook op de beursdag zelf nog meedoen. Elk uur komen er vier nieuwe foto’s te hangen (en vallen vier andere af)! Neem je foto’s mee naar de beurs – de fotografen van DuikeninBeeld staan -als je dat wilt- klaar om goede tips te geven en om samen met jou een foto te kiezen, die ter plekke wordt afgedrukt en toch nog meedoet. Maar wees snel – het aantal plaatsen op de wand is beperkt en VOL is echt VOL!

Beursbezoekers maken expositie dynamisch
De hele dag door kunnen de bezoekers foto’s beoordelen – het bijzondere is dat de expositie elk uur verandert! Elk uur worden vier foto’s uit de tentoonstelling vervangen. Welke dat zijn? Daar heb jij een stem in. Samen met andere bezoekers aan de beurs stem je op je favoriete foto’s. De foto’s met de meeste stemmen blijven in de expositie hangen – die met de minste stemmen per stemronde worden vervangen door nieuwe foto’s.  De hele dag door zie je welke foto’s favoriet zijn bij het publiek. En omdat de expositie steeds weer verandert, is het belangrijk dat je elk uur (of zeker een paar keer per dag!) komt stemmen.

Dagwinnaar
Aan het eind van elke beursdag zie je een sterke selectie van onderwaterfoto’s. Dan is het aan de vakjury om te bepalen welke fotografen zich dagwinnaar mogen noemen –twee fotografen per dag, want de jury kiest de beste foto die in Nederland is gemaakt, én de beste foto van buiten Nederland. De dagwinnaars ontvangen naast de roem een leuke prijs die beschikbaar wordt gesteld door Onderwaterhuis.nl, al voor het vierde jaar sponsor van de wedstrijd annex expo. Ook onder de stemmende bezoekers wordt elke dag een prijs verloot.

Ook de organisatie van Duikvaker kiest elke dag een favoriet, en uit de twee dagfavorieten wordt weer de foto gekozen die voor de communicatie van Duikvaker 2019 zal worden gebruikt.

Kwaliteitsafdruk voor een zeer gereduceerde prijs
Wat deze wedstrijd extra aantrekkelijk maakt, is dat de deelnemende foto’s tegen een zeer gereduceerd tarief op groot formaat en in hoge kwaliteit worden afgedrukt. Op onze stand zal een grootformaatprinter staan zodat we ook ter plekke kunnen afdrukken. De prijs in de voorinschrijving is 29,50 euro. Op Duikvaker is de prijs 35 euro.

Extra wedstrijd via DuikeninBeeld
Na Duikvaker zullen alle ingezonden foto’s op de pagina van DuikeninBeeld te zien zijn. Tot en met 28 februari kan er door iedereen gestemd worden. De maker van de foto met de meeste stemmen wint een prijs en ook dan wordt onder de stemmers een prijs verloot.

Klik hier voor de wedstrijdvoorwaarden en meer informatie over deelname.

Vergeet bij inzending van je foto vooral niet te melden op welke dag je op de beurs bent en meedoet: zaterdag of zondag, en waar de foto is gemaakt.

Benieuwd welke foto’s vorige jaar in de expo hingen? Klik hier.

De fotowedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief