Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film

Fotojaaroverzicht 2019 – Gino Symus

Het is de tijd van de lijstjes… Wij laten het jaar 2019 zien door de ogen van 31 fotografen – elke dag één. Vandaag de drie favorieten van Gino Symus.


Parende padden

Zoals elk jaar volgen we de paddentrek op de voet in onze lokale plas. Op een zonnige namiddag kwam ik dit koppeltje tegen, dat zich mooi had genesteld. De zonnestralen maakten het plaatje compleet.


Black water diving

Ik volg al enkele maanden vol fascinatie black water diving. Tijdens mijn trip in Anilao kregen we, na tien dagen regen en wind, eindelijk het zonnige weer met vlak water, wat de mogelijkheid gaf tot een black water dive. Deze larve van een wonderpus is amper twee centimeter groot en ging razendsnel naar beneden. Op vijfentwintig meter diepte heb ik hem moeten laten gaan met amper vier foto’s op mijn camera.  Maar deze foto’s maakten wel meteen alle regenachtige dagen goed.


Zeenaald

Op het einde van een groothoekduik met belabberd zicht van minder dan een meter bij de Kabbelaar (Grevelingenmeer) besloot ik om langs het torentje terug uit het water te stappen. Tot mijn groot plezier lag deze enorme zeenaald mooi te pronken tussen de kleurrijke begroeiing. Met een 15mm fisheye niet zo gemakkelijk, maar ik vond het resultaat toch wel mooi. Zoiets maakt je duik af!

31 fotografen werken mee aan het Fotojaaroverzicht 2019.
Wil je het complete overzicht tot nu toe zien?

Een eigen album in de fotogalerie?
Wil jij je foto’s ook laten zien op DuikeninBeeld? Open een album in de fotogalerie en je kunt het hele jaar door je foto’s met andere duikers en niet-duikers delen.

1 reactie

  1. Leuk die drie hele verschillende foto’s!

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief