Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Expo met topfoto’s op Duikvaker | Win je favoriete foto

Vaste prik! De foto-expo van DuikeninBeeld op Duikvaker. Met dit keer de mogelijkheid om een echte Bosman of Weterings te winnen! Wie wil dat nu niet?!

DuikeninBeeld en onderwaterfotografen, al sinds het allereerste begin van de leukste website voor en door duikers zijn ze onlosmakelijk met elkaar verbonden. En dat zie je ook dit jaar weer op de stand van DuikeninBeeld!

Dit jaar hebben we gekozen voor een vaste expo met foto’s van 24 topfotografen. De rode draad? ‘Herkenbaar’! Niet alleen de foto’s van onderwaterfotografen als Filip Staes, René Weterings, Janny Bosman, Marco Reijnen en nog twintig bekende namen hangen in de expo, ook ‘vertellen’ de fotografen allemaal het verhaal bij hun foto. Wat te denken van een foto met als titel ‘Met het lood in de schoenen’ of ‘Het gouden uurtje’… Kom langs, vergaap je aan de beelden, die ook dit jaar vakkundig door Arca Printers & Supplies zijn verzorgd, en verdiep je in de verhalen.

Maak kans op je favoriete foto!

Prachtige duikfoto’s kijken op zich is al leuk, maar hoeveel leuker is het als je aan het einde van de dag naar huis gaat met echte onderwaterkunst?
De fotografen in de expo geven (bijna) allemaal een print van hun foto op groot formaat weg: op zaterdag verloten we er 12 en op zondag 11.

Hoe je meedoet?

Heel simpel. Kom naar de stand van DuikeninBeeld, bekijk de foto’s, scan de QR-code en kies je drie favorieten. Aan het einde van de dag (zaterdag 17.30, zondag 16.30) maken we de winnaars bekend. Zorg dat je aanwezig bent want als je binnen 15 seconden na het omroepen van je naam niet naar voren komt, kiezen we een andere winnaar.
Heb je gewonnen, dan krijg je de print meteen mee naar huis!

Foto: Thomas Van Puymbroeck

Duikvaker 2024

Wanneer:
zaterdag 3 februari van 10 tot 18 uur

zondag 4 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 16,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB24 (geldig tot en met 2 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Definition Duo 118 duiktas ter waarde van 275 euro.
Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang, maar reserveer in de voorverkoop wél een ticket.
Gratis parkeren.

Bestel nu je kaarten voor Duikvaker en vul onder aan de bestelling de speciale DuikeninBeeld promocode DIB24 in! Je krijgt  20% korting en wie weet, win jij de Scubapro Definition Duo duiktas t.w.v. 275 euro.
De actie loopt tot en met vrijdag 2 februari 2024.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief