Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Zuidelijk Afrika - algemeen / Zuidelijk Afrika - Reisverhalen en andere artikelen

EWDR-vlog – Rianne in Mozambique

Duiken met EWDR in Tofo, Mozambique. Vlogger Rianne doet verslag over haar reis naar deze Afrikaanse bestemming. Kijk en geniet! 


De afgelopen maand is vlogger Rianne, ook wel bekend als Dutch Mermaid, op duikreis geweest met EWDR naar Mozambique & Zuid-Afrika. Tijdens haar reizen filmt ze alles wat ze boven en onderwater meemaakt waarna ze er mooie, informatieve vlogs van maakt. Voor de Afrika reis lag de focus vooral op het ontdekken van het niet zo bekende Mozambique en het duiken met haaien in Zuid-Afrika. Haar eerste vlog over duiken op Tofo kan je nu hier bekijken. Ook de vlog over het ongerepte Vilanculous is al af, deze vind je in een post op de Facebookpagina van EWDR. Aan de vlogs over Proteabanks (veeeel haaien) en Simon’s Town (zeehonden) wordt nog even gesleuteld.

Mocht je na het zien van de vlogs enthousiast geworden zijn over Mozambique en Zuid-Afrika? Volg dan nu EWDR op Facebook, want naast dat de nieuwe vlogs hier als eerste op gepost worden, komen er begin januari een aantal toffe aanbiedingen op voor reizen naar Mozambique.

Wil je het graag met Rianne zelf, of met één van onze medewerkers, hebben over de mogelijkheden? Kom dan vooral langs op het Reis & Duik evenement op zaterdag 26 januari tussen 11:00 en 18:00 bij Lucas Divestore in Nijverdal.

www.ewdr.com

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief