Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Zomerse reistip van Diving Holidays – Malta en Gozo

Waar ga jij heen deze zomer? Wij vroegen drie reisorganisaties naar hun tip voor de zomer van 2021. Dit is de tip van Diving Holidays!

Malta en Gozo is geschikt voor iedereen en deze fijne duikbestemming is dan ook dé reistip van Diving Holidays voor deze zomer! Deze twee robuuste eilanden staan bekend om de duiken in het kristalheldere water, de fantastische wrakken en het vermaak boven water. Als je tijdens je duikvakantie ook de tijd neemt om boven water rond te kijken, dan zul je verrast worden door alle bezienswaardigheden.

Voor duikers van elk niveau

Op Gozo en Malta zijn perfect om een duikopleiding te volgen. Heb je wel een brevet, maar nog weinig ervaring? Dan kun je hier heerlijk duiken. Ook voor de gevorderde duiker is er voldoende uitdaging met tunnels, grotjes en wrakken. En de hardcore technische duiker kan hier wrakken op grotere diepten exploreren.

De eilanden zijn ook met elkaar te combineren voor en fijne duikvakantie en Diving Holidays verzorgt je complete reis inclusief vluchten, transfers, verblijf en duiken.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief