Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Euro-Divers Lanzarote is pas écht Diving with Friends

Op Duikvaker 2023 zullen ze niet ontbreken: Euro-Divers Lanzarote, het Nederlandse duikcentrum waar de persoonlijke benadering centraal staat.

Op zoek naar een verrassende duikbestemming onder én boven water? Dan zit je op Lanzarote goed, zeker als je duikt met Euro-Divers Lanzarote. Het Nederlandse duikcentrum dat wordt gerund door Dennis, Harold en Karolien Rabeling, staat voor gezelligheid, kwaliteit en een persoonlijke benadering. Want, zo hebben zij zich afgevraagd, wat zoeken wij zelf in een duikcentrum?

Het resultaat? Euro-Divers-Lanzarote duikt met kleine groepen en neemt je altijd mee naar de mooiste plekjes rond Lanzarote. Ook voor je PADI duikopleidingen van Open Water tot en met Divemaster kun je bij ons terecht. En natuurlijk kun je ook dan rekenen op kwaliteit en net dat beetje meer aandacht, waar het duikcentrum om bekend staat!

Kom je alvast sfeer proeven op Duikvaker? Je vindt ons op stand 4111 in Hal 3.

Duikvaker 2023

Wanneer:
zaterdag 4 februari van 10 tot 18 uur

zondag 5 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 15,00 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB23 (geldig tot en met 3 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO ademautomaat MK19 EVO Din/G260 ter waarde van 705 euro. Een ademautomaat die staat voor betrouwbaarheid én duikcomfort!
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

Er staat van alles op het programma bij Duikeninbeeld!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Jij bepaalt welke foto’s in de Dynamische Foto-expo hangen! Stem op je favorieten! Elk uur worden de minst favoriete foto’s gewisseld voor nieuwe.
Heb jij ook een duikfoto voor de expo? Stuur nu in! Na Duikvaker ben je een fotoprint van max. 70*50 cm rijker.

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief