Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Een begeleide fotografiereis – iets voor jou?

De bestemming voor de 2018 editie van de Photo Experience is bekend. Op 31 mei reizen we naar de Marsa Nakari Ecolodge van de Red Sea Diving Safari in Marsa Alam aan de Rode Zee. Ga je mee?

De reis wordt begeleid door onderwaterfotograaf Edwin van der Sande. Je duikt op het schitterende huisrif van Marsa Nakari en bezoekt de mooiste riffen in de omgeving. Dagelijks worden er 2 begeleide duiken gemaakt waarbij je naar hartenlust kunt fotograferen. Natuurlijk staat het huisrif onbeperkt tot je beschikking om het geleerde direct in praktijk te brengen.

Deze reis is geschikt voor iedere onderwaterfotograaf. Samen met Edwin werk je aan het realiseren van jouw eigen leerdoelen. Dagelijks zijn er presentaties met verschillende onderwaterfotografiethema’s en de volgende dag pas je het geleerde gelijk in de praktijk toe.  Tijdens deze week zal je op een leuke manier snel je fotografie naar een niveau hoger brengen. Voor deze fotoreis heb je een digitale onderwatercamera nodig – de grootte en type van de camera zijn niet van belang.

Kortom, een leerzame duikvakantie waarbij je samen met de andere deelnemers actief bezig bent met je hobby en thuis zal komen met een hoop ervaring en prachtige foto’s.

Heb je interesse in deze duikvakantie, meld je snel aan! Gezien het succes van de voorgaande fotoreizen, zijn ze vaak snel volgeboekt.

Voor meer info kijk je op de website van Dive and Travel of bel je 033-4571594.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief