Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film

Fotojaaroverzicht 2020 – Thomas Van Puymbroeck

Het is de tijd van de lijstjes… Wij laten het bijzondere jaar 2020 zien door de ogen van 31 fotografen – elke dag één. Vandaag de drie favorieten van Thomas Van Puymbroeck.

Put van Ekeren

2020 was het jaar van corona, lockdowns, gesloten grenzen en weinig duiken. Gelukkig is de put van Ekeren op tien minuten rijden van mijn deur en kon ik toch regelmatig een duikje doen in deze toch wel prachtige zoetwaterput.

Zeepaddenstoel

2020 was ook het jaar van de zeepaddenstoelen. Tijdens de wedstrijdperiode van het Open Belgisch Kampioenschap waren deze massaal aanwezig en bij deze was ik net op het goede moment op de goede plek.

Portret van een zeepaardje

2019 zou 2019 niet geweest zijn zonder zeepaardjes maar 2020 was nog beter! Op bijna elke populaire duikstek waren er meerdere paardjes te vinden dit jaar. Ondanks de strenge corona richtlijnen en het weinige duiken in Zeeland heb ik toch dit prachtige plaatje kunnen schieten.

31 fotografen werken mee aan het Fotojaaroverzicht 2020.
Elke dag van december wordt er een fotograaf toegevoegd.

Wil je het complete overzicht tot nu toe zien?

Een eigen album in de fotogalerie?
Wil jij je foto’s ook laten zien op DuikeninBeeld? Open een album in de fotogalerie en je kunt het hele jaar door je foto’s met andere duikers en niet-duikers delen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief