Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Blog / Duiken

Duikvaker Blues

Wie zegt dat Blue Monday de ergste dag van het jaar is? Voor mij zijn de dagen voor de duikbeurs standaard ‘blue’. Duikvaker blue(s) dan…

Leuk, Duikvaker komt er weer aan! Op 31 januari en 1 februari is het zo ver. Natuurlijk, DuikeninBeeld is er weer bij. Compleet met de dynamische fotowedstrijd en –expositie en een vol programma met thematafels over allerlei onderwerpen. En laten we het even niet vergeten, met een geweldig team van enthousiaste duikers op de stand van DuikeninBeeld.

Maar voordat het zo ver is, zijn eerst al heel veel DiB-ers (= DuikeninBeeld-mensen) in de weer om alles te regelen. Want een stand van 80 vierkante meter met alles wat erop en eromheen gebeurt, staat er niet zo maar. Daar kunnen de andere exposanten op de beurs over mee praten. En dan hebben wij nog niet eens de meest ingewikkelde stand. Wel de gezelligste overigens..:-)

Wat denk je van de fotowedstrijd- en expositie. Alle communicatie rondom de wedstrijd (door sommigen ‘spammen’ genoemd), het printklaar maken en afdrukken van de foto’s, het prepareren van de fotowanden. De sprekers aan de thematafels die hun presentaties aan het voorbereiden zijn. De stand die bij elkaar ‘gezocht’  moet worden… De bestellingen waarmee we natuurlijk weer veel te laat zijn. Want elk jaar opnieuw nemen we ons voor ruim op tijd te beginnen, maar ja…. De dagen van de Duikvaker Blues zijn in volle gang!

Waar we het voor doen? Voor die twee dagen in het jaar dat duikend Nederland en Vlaanderen naar Houten komt. Voor die twee dagen dat we jou de duiker weer in het echie zien in plaats van alleen online. Die twee dagen dat we gaan luisteren naar jouw ideeën en opmerkingen. Die twee dagen dat we real time laten zien dat we voor en door duikers zijn. En voor al die adrenaline die we deze twee dagen van jou krijgen om de komende maanden weer een bruisend, spetterend, sprankelend platform voor en door duikers neer te zetten!

Dit weekje van Duikvaker Blues kom ik nog wel door. Ik heb zin in Duikvaker! Tot 31 januari of 1 februari op de gezelligste stand van Duikvaker….!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief