Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Sandra Boerlage – Zwemles in Indonesië

Het is de laatste duikdag op de Maluku Explorer voor Duikreporter Sandra Boerlage, aangezien ze de volgende morgen weer vroeg naar Manado vlogen. Deze dag werd een dag met een laatste keer de duikbel luiden, een prachtige duik, relax momenten en zwemles.


Datum: december 2018
Duiklocatie: Halmahera, Indonesië

duikreport-call-to-action-350x85

Ja, jullie lezen het goed! Een van de bemanningsleden bleek niet te kunnen zwemmen en met veel spontaniteit heeft Bart hem over te kunnen halen tot een zwemles. Niet vanaf het schip, maar bij een nabij gelegen eilandje ging de zwemles van start.
En geloof het of niet na aardig wat spartel werk en wat slokken zeewater, had de Maluku Explorer er een zwemmende bemanningslid bij. Trots heeft hij dan ook aan het einde van de dag bij de gebruikelijke avond briefing zijn zwemdiploma ontvangen.

Bij de avondbriefing hadden we nog een leuke verrassing, een compilatie van de afgelopen dagen in de vorm van een film van 20 min. Super gaaf gemaakt door Eric van den Burg! Een mooi aandenken aan de belevenissen die we meegemaakt hebben en kunnen delen met de mensen op het thuisfront. Genoeg macro leven, voldoende groothoek, de meest geweldige nachtduiken en een kijkje in het leven van een Indonesiër.
Ik kan iedereen deze trip zeker aanraden.

 


Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief