Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter / Freediving / Freediving - Duikreporter / Snorkelreporter

Diederik van den Berg – Winterfreediven

Het is grauw, grijs en mistig aan de Spiegelplas. En juist dat levert bijzondere plaatjes op als Duikreporter Diederik van den Berg gaat freediven.

De winter door freediven kan af en toe best uitdagend zijn. Een beetje zon maakt meestal een hoop goed maar deze zaterdag komt de zon er echt niet doorheen. Zo grauw, grijs en mistig heb ik het ook al even niet gezien. Aangekomen bij de duikstek is het wel snel duidelijk: tijd voor mooie filmpjes te schieten, het contrast van m’n buddy’s tegen de grijze achtergrond geeft mooie beelden. Helaas is de sessie niet lang vol te houden en met een klein uurtje is het tijd om om te kleden en nog even na te kletsen met wat warme soep. Super verkwikt kunnen we de rest van het weekend weer helemaal aan!

3 reacties

 1. Gaaf, maar het ziet er zo koud uit.
  Wat voor pak draag je? En wat doe je nog meer om het warm te houden?

  REAGEREN
  • Hoi Marieke, ik draag een 5mm open cell wetsuit met een 2mm vestje en goede handschoenen en sokken. Dan is het ongeveer een uur vol te houden

   REAGEREN
  • Verder is het handig om met niet teveel mensen aan de boei te liggen zodat je lekker snel achter elkaar door kan duiken en niet te lang hoeft te wachten. Regelmatig duiken in koud water helpt om er enigszins aan te wennen.

   REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief