Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Jan Jaap Tijsen – 2020 is nu al een mooi duikjaar

We zijn nog maar op de helft van het duikjaar, maar 2020 is nu al top voor Duikreporter Jan Jaap.Hij maakte een compilatie van zijn videobeelden tot nu toe.

2020 is tot nu toe al een mooi duikjaar. Ik heb nu 30 duiken gemaakt op 11 verschillende stekken. We hebben onder andere gedoken in het IJsselmeer, Flevoland, Utrecht, Noord Holland en de Noordzee.

Bij de meeste duiken had ik een cameraatje mee om toch nog wat beelden te maken voor de thuisblijvers. Gewoonlijk zat ik, na iedere duik, alles de monteren in de moviemaker… maar daar leek ik dit jaar niet zoveel zin meer in te hebben. De harde schijf begon te overstromen met beelden van snoeken, wrakken en meervallen…

Misschien moest ik wat hoogtepunten van 2020 (tot nu toe) in een filmpje stoppen? De snoeken van de Toolenburger- en Casteleynsplas. De karpers in het Haarlemmermeers Bos. Het duiken op de Noordzee met Duikclub Texel. Duiken in nieuwe duikstekken. En dan nog de Meervallen, kreeften, baarzen en het nachtduiken in Vinkeveen.

We zijn nog maar op de helft van duikjaar! Ik ben benieuwd naar de rest. Ik laat me verrassen.

3 reacties

  1. Leuke film, mag nog langer worden! 🙂

    REAGEREN
  2. Mooie film,jammer van het vele zwart! Gewoon overvloeien zou stukken beter zijn vind ik .

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief