Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Duiken rondom romantisch Zanzibar

Op zoek naar een duikbestemming voor beginnende én ervaren duikers? EWDR brengt je naar de eilanden bij Tanzania.

Aan de oostkust van Afrika, behorende bij Tanzania vind je de 3 bounty eilanden: Pemba, Zanzibar en Mafia. Duikhighlights zijn o.a. de walvishaaien die jaarlijks langs Mafia Island en Zanzibar migreren. Een populaire duiklocatie op Zanzibar is Mnemba eiland, waar je naast walvishaaien (als je geluk hebt) vaak ook getrakteerd wordt op zeeschildpadden en dolfijnen. De gemiddelde watertemperatuur is ca. 27 graden en het zicht is vaak meer dan 30 meter. De duiken zijn ontspannen en er is weinig stroming, een ideale bestemming voor beginnende duikers dus.

Met duikreisbureau EWDR ga je al op duikvakantie naar Zanzibar vanaf 1325.- p.p. inclusief vlucht, verblijf en 10 duiken! Weet je trouwens dat je een duikvakantie naar Zanzibar uitermate goed kan combineren met een on-land safari in Kenia?

Kijk voor meer informatie op de website van EWDR.

Dit bericht delen

EWDR
EWDR

Beste Eigenwijze Duikers, Mijn naam is Tessa Castelijns en ik werk als Travel Advisor en Marketing- en Productmanager bij Eigen Wijze DUIKreizen. Wij zijn een duikreisbureau dat gespecialiseerd is in verre bestemmingen en het combineren van diverse bestemmingen en rondreizen. Vooral gaat het ons om een eerlijk advies voor jouw duikvakantie zodat jij er alles uit haalt binnen jouw budget, wensen en vakantieperiode past. Wij stellen graag met alle plezier en samen met jou dé ultieme duikreis samen. Met vriendelijke groet, ook namens Team EWDR, Tessa Castelijns

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *