Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Duikcentrum De Aalscholvers heeft het! | Duikvaker 2024

Natuurlijk ontbreekt Duikcentrum De Aalscholvers niet op Duikvaker. Bij deze actieve duikers moet je zeker langsgaan voor de GUE duikopleidingen en het assortiment SUEX-scooters.

Duikcentrum de Aalscholvers heeft zich al een aantal jaren geleden onderscheiden met GUE duikopleidingen, hun technische expertise en assortiment. Als de grootste SUEX dealer van de Benelux kunnen zij niet alleen SUEX scooters uit voorraad leveren maar ook al het onderhoud op jouw DPV uitvoeren.

Op Duikvaker hebben ze onder andere het volledige assortiment aan SUEX onderwaterscooters bij zich. Deze zie je steeds vaker aan de waterkant en daar is een reden voor: het maakt al je duiken nòg leuker.

“We zijn zelf actieve duikers en kunnen je adviseren op basis van onze eigen ervaringen, we nemen graag de tijd om goed advies te geven en je te helpen bij een keuze die ook in de toekomst nog de juiste is”.

Op Duikvaker kan je natuurlijk bij hen terecht met vragen over GUE en PADI opleidingen, leuke workshops of voor informatie over bijvoorbeeld wings, heatingproducten, onderwaterscooters of droogpakken. In de wintermaanden geven zij ieder jaar allerlei nuttig maar vooral ook leuke workshops zoals Vintechnieken en SMB (boeitje schieten), maar ook lijnenworkshops en de nieuwe doubles workshop staan op de planning.

Ben je al nieuwsgierig, neem dan alvast een kijkje op www.aalscholvers.nl

Duikvaker 2024

Wanneer:
zaterdag 3 februari van 10 tot 18 uur

zondag 4 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 16,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB24 (geldig tot en met 2 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Definition Duo 118 duiktas ter waarde van 275 euro.
Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang, maar reserveer in de voorverkoop wél een ticket.
Gratis parkeren.

Bestel nu je kaarten voor Duikvaker en vul onder aan de bestelling de speciale DuikeninBeeld promocode DIB24 in! Je krijgt  20% korting en wie weet, win jij de Scubapro Definition Duo duiktas t.w.v. 275 euro.
De actie loopt tot en met vrijdag 2 februari 2024.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief